top of page

Meer dan enkel maar dieren...

Benieuwd naar wat je allemaal mag verwacht op onze fantastisch leuke beurs? Van kippen tot konijnen, van cavia’s tot kalkoenen, je vindt het allemaal onder één dak! Niet enkel de meer dan 1500 rasdieren staan centraal: er is voor elk wat wils en zeker ook voor de kinderen. De ideale gelegenheid voor een gezellig en geslaagde gezinsuitstap!

Ontdek het allemaal op deze pagina...

Beestig Geestig Activiteitenkaart

Geniet voordelig van de leukste activiteiten op het Neerhofdierenfestival en maak nadien kans op een fantastische prijs!
Met elke Beestig Geestig Activiteitenkaart kan je 4 super leuke (kinder)activiteiten doen die je vrij kan kiezen: laat je schminken, ga op wandeling met een lieve pony of alpaca, een lekkere pannenkoek smullen, waag je kans aan de visput en nog zoveel meer!

beestig geestig kaart

Vul je lege Beestig Geestig Kaart in, geef ze af aan de bar en maak kans op een fantastische prijs!

(niet alle activiteiten op het Neerhofdierenfestival zijn betalend, Beestig Geestig Activiteitenkaart 10 euro per kaart (van 4 activiteiten), losse activiteitentickets 3 euro per stuk te koop aan de bar)

Kleurenwedstrijd
Tekenwedstrijd: kleurenpret gegarandeerd...
  1. Print deze kleurplaat!
     

  2. Maak er een waar kunstwerk van en deponeer het in de doos aan de ingang van het Neerhofdierenfestival en maak kans op een toegangsticket voor Plopsaland De Panne
     

  3. De winnaar wordt door een onschuldige hand uit de doos getrokken en wordt via mail op de hoogte gebracht van zijn / haar mooie prijs! 
     

Zoektochten: verrassend leuk!

Voor de allerkleinste speurneuzen (0-6j)!

"Oh nee! Net voor de opening van het Neerhofdierenfestival hebben onze mascottes Konijn en Haan de boel op stelten gezet... Hierdoor zijn onze schattige eendjes kunnen ontsnappen en zitten ze verspreid over de grote hal. Zolang ze binnen in de hal blijven kan het eigenlijk geen kwaad en hebben ze de grootste pret, maar we willen wel weten als ze er allemaal nog zijn... Help jij ze tellen?

zoekwedstrijd
cher ami

Voor de echte detectives (6-12j)!

Ontdek het wondere verhaal van oorlogsduif Chère Ami...

Antwoordstrookjes zijn te verkrijgen aan de inkom van het Neerhofdierenfestival of aan de bar.

Heb je alle antwoorden kunnen ontdekken of alle eendjes gevonden? Geef je antwoordstrookje af aan de bar en krijg een lekkere verrassing!

Gezellig snuisteren tussen de vele standhouders en tot rust komen in de bar...

Maak kennis met onze standhouders op hun stand: van school tot kledij, van eetbare insecten tot heerlijke ambachtelijke chocolade!

Op het einde van het parcours kom je uit in de gezellige bar waar je kan nagenieten van een deugddoend drankje en een hapje...

Dit terwijl de kinderen zich kunnen uitleven bij de kinderanimatie: springkastelen, fotostand, knuffelhoek, workshops lego bouwen, grime...

Indoor springpret!

Springplezier gegarandeerd op de super leuke springkastelen van Jump For Fun op maar liefst 1000m² van Expo Roeselare om al je energie los te laten! 
Ondertussen kunnen papa en mama genieten van een drankje in de bar terwijl ze hun lievelingen zich zien uitleven!

jump for fun

Workshops Legobouwen

Als één van de deelnemers van Legomaster - seizoen 1, weet David Vanhee als geen ander hoe je met legoblokjes moet bouwen...

Neem deel aan 1 van de vele GRATIS workshops tijdens het Neerhofdierenfestival en ontdek hoe een echte PRO het doet!

workshop
fotostand 1

Leg je bezoek vast op foto samen met één van onze knuffeldieren!

Kipjes, konijntjes en cavia's: maak kennis met onze fantastische knuffeldieren die graag bij jou op de schoot komen voor een knuffel en een leuke foto... De knuffeldieren van Neerhof 44 wachten op jou voor een onvergetelijk knuffelmoment!

Wordt een prinses of vlinder, transformeer tot spiderman of piraat...

Geen kinderanimatie zonder grime! Onze schminksters staan klaar om jou om te toveren tot jouw grootste fantasie...

schmink kleurentovenaar
pony

Laat je hartje smelten voor de schattige pony's van El Hacienda Kids

Aai, borstel en kam de liefste pony's die je maar kan bedenken en maak een leuke wandeling op het wandelparcours!

Ben jij klaar voor een unieke alpaca ervaring bij Sunset Alpaca's?

Ga mee op stap met een alpaca op de wandeling en laat je verleiden door deze snoezige dieren...

sunset-alpaca

Wedstrijd neerhofdieren

Van heinde en ver komen fokkers van neerhofdieren met hun mooiste dieren meedingen naar de kampioenstitels! Kom deze prachtige dieren bewonderen en ontdek rassen en soorten die je nog nooit gezien hebt... 

Wil je graag een diertje kopen? Dan kan je terecht in de Verkoophoek of met een beetje geluk staat er zelfs een kampioen te koop in de wedstrijd...

Wil je meer informatie over het fokken van neerhofdieren en deze mooie liefhebberij dan geven onze medewerkers graag een woordje uitleg, neem alvast een kijkje op de site van het Vlaams Interprovinciaal Verbond voor Fokkers van Neerhofdieren vzw en de Koninklijke Angora Kleinveeclub Brugge vzw.

e
f
a
d
b
c
g
visput

Hengelen in de Visput

Haal je visserskunsten en hengel-skills maar boven, want in onze visput haal je de leukste cadeautjes boven!

Altijd prijs, altijd gewonnen... 

Het grote Kloen Boerderijspel

Tijdens het grote Kloen Boerderijspel is het goed opletten geblazen! Tellen, vergelijken, aandachtig lezen en correct invullen leiden je naar heerlijke traktatie van het Kloen-team!

Waag jij ook je kans?...

boerderijspel

Ontdek de wondere wereld van de Mini-Ezeltjes

Onder 2 hele grote oren en achter 2 ontzettend zachte ogen schuilt het betoverende karakter van deze lieve mini ezeltjes...

Kom jij langs voor een unieke kennismaking?

En nog zo veel meer...

bottom of page